skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Förskollärare

Förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vi har utvecklingsinriktade och trivsamma förskolor fördelat i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och urahammar för barn i åldrarna 1–5 år. Här har du chansen att få vara med och driva utvecklingen av verksamheten framåt. All personal har tillgång till Ipads och Macdatorer för att använda i verksamheten för till exempelvis dokumentation.

Vi implementerar all personal i ICDP, International Child Development Programme, som är ett hälsofrämjande program som ska stärka den psykosociala omsorgskompetensen. Förskolepedagogerna utbildas teoretiskt och praktiskt i programmet. Läs mer om projektet på http://www.surahammar.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och https://www.youtube.com/watch?v=BSuRiA5CQcM&feature=youtu.belänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arbetsbeskrivning
Vi söker förskollärare till våra förskolor i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. I arbetet ingår att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Barnens integritet ska ha en betydande roll i ditt arbete med barnen. Du planerar, dokumenterar, följer upp och reflekterar kontinuerligt för att tillsammans med övriga kollegor på avdelningen utveckla den pedagogiska verksamheten. I din kontakt med vårdnadshavare har du ett öppet och förtroendegivande förhållningssätt så att goda och hållbara relationer skapas.

Kvalifikationer
Du har förskollärarexamen och legitimation eller motsvarande pedagogisk utbildning. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp i åldern 1–5 år.
Du har förmåga att se barnets behov och är insatt i läroplanen samt kan omsätta den i praktiken.
Du tycker om att arbeta i arbetslag och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ansvar för avdelningens pedagogiska verksamhet i samråd med övriga kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är meriterande med kompetens i finska i tal och skrift.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2020-01-26
Referensnummer: 2019:127
Välkommen med din ansökan till http://www.hrsupporten.se/surahammar.phplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden

Kontakt
Förskolechef Britt-Marie Ryttersson 0220–39125
Tf Förskolechef Ulrika Lindgren 0220–39278

Facklig företrädare
Lärarförbundet, 0220-390 74, e-post la.surahammar@lararforbundet.se

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Dela detta jobb

Förskollärare

Surahammars kommun