skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

Förskollärare

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun - porten till Dalarna!

Våra styrkor är prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Som medarbetare hos oss blir du en viktig samhällsbyggare, någon som gör skillnad. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är ledord. Smedjebacken erbjuder bra boende och våra många föreningar, eldsjälar och entreprenörer bidrar till livskvalitet, sammanhållning och levande traditioner i hela kommunen. 

Solhyttans förskola 

Solhyttans förskola är belägen mitt i centrala Söderbärke. Förskolan består av 4 avdelningar - alla med olika inriktningar. Även Söderbärke
fritidshem ligger precis intill förskolan. Maten tillagas från grunden i
Solhyttans kök.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som förskollärare och avdelningsansvarig.

Kvalifikationer
Ett krav är att du är utbildad förskollärare med erfarenhet av att arbetat på förskola.

Personliga egenskaper
Du ska vara utbildad förskollärare och kunna arbeta både med äldre och yngre barn. Du ska vara glad, positiv och gilla ditt yrke.  Att vilja utvecklas och lära sig nytt är ett krav hos oss liksom att vara flexibel samt lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan skapa en kreativ och lärande plats för våra barn. Du driver och utvecklar verksamheten och är professionell i dina möten med våra barn och familjer.

Du har lätt för att samarbeta, du är positiv, flexibel, ansvarfull, pedagogisk och strukturerad.

Vi söker dig som delar vår övertygelse om att alla barn kan utifrån sina förutsättningar. . 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
 Vi kommer att utföra löpande intervjuer allt eftersom ansökningarna kommer in.

 Våra pedagoger har tillgång till friskvårdsbidrag och arbetskläder.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Kontaktinformation
Fredrik Hedlund, Rektor, 0240-66 04 72

Josephine Molin, Rektor, 0240-66 04 71

Birgitta Husing Ranerfors, Lärarförbundet , 0240 - 66 00 35

Arbetsplats
Brusgatan 9

777 60 Söderbärke

Dela detta jobb

Förskollärare

Smedjebackens kommun