skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten i enlighet med vår läroplan. Du tar tillvara på barnens kreativitet och förmågor och genomför verksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

Välkommen till Månsarp!
Hos oss i Månsarps skol- och förskoleområde söker vi nu en förskollärare. Vår enhet är naturskönt belägen i de södra delarna av kommunen och består av förskola samt skola. Förskolan har ca 90 barn i nuläget, fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5 och elevantalet är ca 150. Alla verksamheter ryms på samma skoltomt som erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott.

I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år till dess att de lämnar skolan som tolvåringar. "Den lilla skolan" erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar bra förutsättningar för barnens/elevernas lärande.
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare eller på väg att bli och har grundläggande IT-kompetens. Du har ett genuint intresse av att arbeta med barn, har god samarbetsförmåga och du är tydlig i din roll som ledare. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Urval och intervjuer pågår löpande under annonseringstiden.

Vill du veta mer?
Rektor Ann Bolin, tel. 036- 103833, anne.hoglund-bolin@jonkoping.se
Ulrika Linderum, Lärarförbundet,  tel 036-103942

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun