skoljobb.se

Vi söker en förskollärare till Ytterhogdals skola. Hos oss jobbar du i en liten organisation med få medarbetare vilket gör en god arbetsmiljö och ett öppet diskussionsklimat. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser vilket skapar stor förståelse och kamratskap mellan olika åldrar. Välkommen med din ansökan! 
Arbetsuppgifter
Förskollärare vid Ytterhogdals skola med huvudansvar för elev i behov av särskilt stöd i förskoleklass samt på fritidshemmet.
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad förskollärare

Önskvärt: Kunskap och erfarenhet om barn i behov av särskilt stöd, pedagogisk fallenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, tydlig, plikttrogen, strukturerad och engagerad kring barn och unga. Viktigt att du som söker vill och kan arbeta i arbetslag, dela med dig av dina kunskaper samt ta till dig av andras förslag. Eftersom vi arbetar i åldersintegrerad undervisning är det meriterande om du har erfarenhet av detta. 
Vi erbjuder
Semestertjänst, provanställning tillämpas, därefter möjlighet till tillsvidareanställning vid rätt utbildning, tillträde enligt överenskommelse, dock tidigast 200810. 

logga

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb