skoljobb.se

Verksamhetsområde Lärande

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas.

Förskolorna i Orsa ligger i natursköna områden som vi använder i det pedagogiska lärandet. Förskolan jobbar särskilt med relationer, språk och matematik.

Under de närmsta åren kommer vi i förskolan att arbeta med följande:

  • Systematiskt kvalitetsarbete
  • Värdegrund och förhållningssätt
  • Lärlag – lokal förskoleutveckling
  • Digital teknik 

Du ska tillsammans med dina kollegor vidareutveckla det systematiska kvalitetsarbetet. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla förskolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget lockar fram nyfikenheten, kreativiteten och lärandet hos barnen. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och trygg i din yrkesroll som legitimerad förskollärare. Du ska vara van att dokumentera och att använda digital teknik. Meriterande om du läst kursen systematiskt kvalitetsarbete i förskolan.

Tjänsterna gäller förskolan Brantudden och förskolan Nyfiken.

 

 

 

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förskollärare

Företag Orsa kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb