skoljobb.se

Förskollärare

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Förskollärare

Om arbetsplatsen

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Som medarbetare hos oss får du tillgång till friskvårdsbidrag och avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för din personliga och utbildningens utveckling. Vi har 6 utvecklingsdagar per år som förläggs 3 per termin. Bra kommunikationsmöjligheter till Gävle och Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Du tillsammans med arbetslaget ansvarar för att genomföra utbildningen och undervisningen på förskolan med barngrupper 1-5 år, både enskilt och i grupp. Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna i undervisningen utifrån styrdokumenten. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation, uppföljning samt utvärdering av utbildningen enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarlegitimation.
Som person är du öppen, drivande och har lätt för att kommunicera med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med dessa.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-02-01
Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-23

Referensnummer: C63946

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontaktperson

Monica Eliasson
Biträdande Rektor
0297-555 98
monica.eliasson@ockelbo.se

Facklig företrädare

Gudrun Wästersved
Facklig representant Lärarförbundet
070-380 53 50

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare

Ockelbo kommun