skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Förskollärare

Om arbetsplatsen

Att arbeta som förskollärare är ett både viktigt, ansvarsfullt och roligt arbete. Hos oss på Solvändans förskola i Mörbylånga är du delaktig i både planering, genomförande och reflekterande kring undervisningen och utbildningen på förskolan. Från och med vårterminen 2023 kompletterar vi ett av våra arbetslag med ytterligare en förskollärare. Du ingår då i ett arbetslag med 4 pedagoger, två förskollärare och två barnskötare som tillsammans arbetar i en barngrupp med 4 och 5 åringar. Hos oss arbetar vi med rotation så du kommer längre fram att arbeta med såväl yngre som äldre förskolebarn.

Självklart arbetar vi efter Läroplanen för förskolan. Under läsåret 2022/23 har vi två fokusområden, som vi arbetar lite extra med i samtliga barngrupper. Våra fokusområden är:
*Språkutvecklande arbetssätt
*Leken i fokus.

Att arbeta tillsammans med oss, innebär att arbeta på en förskola med:
* hög arbetsglädje och arbetsmotivation
* god personaltäthet. I aktuell barngrupp är det ca 20 barn placerade (4-5år) och 4 pedagoger som arbetar heltid.
* förutsättningar till kompetensutveckling
* närhet till stad, hav och skogsmiljö

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Landskapet har unika miljöer, hög livskvalitet och närhet till både stad och hav, vilket gör Öland till en attraktiv plats att besöka, leva och bo på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, gemenskap, engagemang och vårt fantastiska Världsarv. Nu söker vi dig som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vill du bli vår nya kollega? Sök tjänsten som förskollärare på Solvändans förskola!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med förskollärare och barnskötare planera, genomföra och reflektera kring förskolans utbildning och undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du är driven och engagerad och arbetar för att varje barn ska få ta del av en utbildning och undervisning av god kvalité. Du ser dina kollegor som viktiga och har god förmåga att samarbeta. Du vill bidra till fortsatt hög arbetsglädje och en god arbetsmiljö på förskolan.

Vi ser gärna att du har kunskaper och/eller intresse av att arbeta språkutvecklande i barngruppen. Med fördel har du även kunskaper och/eller intresse av lekens betydelse för barns utveckling.

För att anställning ska bli aktuell behöver du kunna visa upp ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Utdragets giltighet är ett år från utfärdsdatum- skicka gärna efter detta i god tid.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde sker 9 januari 2023, eller efter överenskommelse.

Referensnummer: C101132

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare

Mörbylånga kommun