skoljobb.se

Förskollärare

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-07

Ansök nu

Förskollärare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Haninge kommun startade 2015 det övergripande projektet "Bygga drömvär(l)den" i samarbete med Reggio Emilia Institutet. Ett projekt där värden som hållbar utveckling, den moderna barndomen, demokrati och solidaritet, kreativitet, fantasi och att våga drömma samt att bli en del av det nya Haninge som växer fram är områden som ligger i fokus.

Välkommen att utvecklas med oss
Tungelsta-Västerhaninge förskoleområdes vision är UT I VÄRLDEN MED TILLTRO den står för att du ska bidra till att stärka barnets självkänsla och självförtroende till hållbarhet så att barnen kan gå ut i världen med tilltro till sin och andras förmåga till ständig utveckling och på detta sätt påverka för ett hållbart liv.

Ditt uppdrag
Vi söker en förskollärare som ska arbeta med barn i åldrarna 1-3 år på Lida förskola i Tungelsta. 

Genom glädje och trygghet i en rik stimulerande miljö ska du ge möjligheter för alla barn att skapa, experimentera, leka och lära för att erövra nya kunskaper och färdigheter.
Du ska ha fokus på hur inne och utemiljön på bästa sätt kan utmana barnen till att söka kunskap och nå målen i förskolans läroplan.
Vi söker en medforskande, nyfiken förskollärare som tycker att det är roligt att arbeta med det
kompetenta barnet, låta barn skapa egna teorier och hypoteser.
Du kommer att arbeta med pedagogisk dokumentation, Unikum och delta i forum i samarbete med vår digitalista, ateljerista och våra pedagogistor.

Dina kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare och har kunskap om målen i förskolans läroplan. Grundläggande IT  kunskaper, kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Din kompetens
Förskollärares ledarskapsegenskaper är och kommer bli ännu viktigare i framtiden, det gäller både att leda en hel barngrupp, att leda och samarbeta med kollegor. Arbeta med barn med särskilda behov och ansvara för att integrera dem i verksamheten. Vara flexibel, vara med och ta ansvar för hela förskolans utvecklingsarbete och för verksamheten under dagen. Vara delaktig i Haninge kommunala förskolors utvecklingsarbetet kopplat till Kremima och nya gemensamma projektet "Tillsammans genom Vär(l)den".

Du ska vara legitimerad förskollärare med erfarenhet av att ha arbetat Reggio Emiliainspirerat.
 

Vi erbjuder dig
Möjlighet till fortsatt fortbildning genom den fördjupade pedagogutbildningen i samarbete med Reggio Emilia Institutet.

Ingå i pedagogiska nätverk och delta i workshops.

Nära anknytning till lekparker och natur vilket ger många möjligheter att utnyttja den pedagogiska lärmiljön utomhus.

Friskvårdsbidrag, arbetskläder, lediga klämdagar och semesterväxling.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-02-28

Löneform: Individuell lön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/100

Kontakt: Jenny Lönn
072-2349706

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-02-07

Sista ansökningsdag:
2023-04-07

Dela detta jobb

Förskollärare

Haninge kommun