skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Förskollärare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Högalidsskolan är en F-9 skola med ca 1000 elever vid Hornstull på Södermalm.

Arbetsbeskrivning
Arbete i förskoleklass med huvudansvar för på fritidshemmets verksamhet men även planering och genomförande av undervisning som förskolelärare. Som undervisande lärare har du det övergripande ansvaret gällande särskilda och generella anpassningar utifrån elevernas behov. Eleverna har hemklassrum för hela dagens verkshet. Tillsammans med den övriga personalen i förskoleklass har du också ett uppdrag att organisera för samverkan mellan förskoleklasserna. Andra arbetsuppgifter är löpande kontakt med vårdnadshavare samt dokumentation och utvärdering av elevernas utveckling.

Kvalifikationer
Du är utbildad och legitimerad förskollärare. 

Du är utbildad förskolelärare med erfarenhet av arbete i verksamhet med äldre barn samt att det är önskvärt att du har erfarenhet av fritidshems-verksamhet .Vi ser också att du har ett intresse av att utveckla det dagliga pedagogiska arbetet samt att du på sikt kan tänka dig ett uppdrag som t.ex. arbetslagsledare. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att möta elever och vårdnadshavare samt att du är en positiv och engagerad person.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    augusti 2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4226

Kontakt    
Entsar Hassan, 076-825 14 22

Sista ansökningsdag    2018-06-26
Legitimationskrav    Förskollärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Förskollärare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen