skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Bymarkens förskoleområde ligger med skogen inpå knutarna högst upp på höjderna i de västra delarna av Jönköping och består av fyra förskolor: Hisingsängen, Lerhagen, Vätterslund och Hisingstorp. Den lediga tjänsten finns på Lerhagens förskola.
Bymarkens förskoleområde är en arbetsplats där vi har roligt tillsammans, skrattar mycket och har intressanta diskussioner! Vi arbetar för en hög kvalitet och en likvärdighet mellan våra förskolor, allt med fokus på barnens bästa.
Vår vision är: Bymarkens förskolor: en mötesplats som skapar lust att leka- lust att lära.

Arbetsuppgifter 
Du förväntas driva, utveckla och ta ansvar för det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag. Som förskollärare är du aktiv i arbetet kring barnens utveckling och lärande. Du förväntas bidra till ett positivt arbetsklimat, ett gott samarbete, ett flexibelt arbetssätt och med ett stort engagemang i ditt arbete.

Kompetenskrav 
Legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget tar ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet utifrån våra styrdokument. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha god förmåga att kunna samarbeta med andra. Grundläggande It- kompetens är ett krav.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Förskolechef, Lotta Fagerberg, Tel. 036-107610, lotta.fagerberg@jonkoping.se
Lärarförbundet, Johanna Strand, Tel. 036-121926

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Bymarkens Förskoleområde/ Lerhagens förskola
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2018-08-06
Sista ansökningsdag    2018-06-30
Referensnr    18-60-0448

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb