skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi förstärka Roma förskola, enhet Skogsgläntan med en förskollärare. Du kommer att arbeta med de yngsta barnen. 

Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan). Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/16). 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att följa upp verksamhetens kvalitet genom systematiskt kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Roma förskola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-01
Antal tjänster
1

Kontakt
Jennie Nilsson
förskolechef
0498-204131

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A792109
Sista ansökningsdatum
2018-07-01

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland