skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker två förskollärare till vårt förskoleområde på norra Gotland - en förskollärare till Lärbro och en till Slite förskola.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare kommer du att tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra och utveckla undervisningen och utbildningen utifrån barngruppens behov och verksamhetens styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare och är väl insatt i läroplanen samt är nyfiken på den reviderade kommande dito. Vi vill att du har en förmåga att kunna omsätta styrdokumenten i praktiken. Begrepp som samarbeta, kommunicera och vara ansvarsfull tycker vi är viktiga och vi vill att du kan omfamna och leva efter dessa i ditt yrkesutövande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Arbetsplats
Slite, Fårösund och Lärbro förskoleområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning

Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-06
Antal tjänster
2

Kontakt
Marianne Gustafsson
Förskolechef
0498-203534, 0700-830757

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A792892
Sista ansökningsdatum
2018-07-01

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland