skoljobb.se

Förskollärare

Företag Hammarö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Förskollärare

Om arbetsplatsen
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. 

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut. 

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag. 

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare till Nolgårds förskola, som består av två avdelningar. 
Brinner du för utveckling och vill utmanas och utvecklas i din roll som pedagog är det här ett arbete för dig. 

Du är en förskollärare som vill ge våra barn i förskolan goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer. Du ska ha förmåga att möta varje barns behov, då vi sätter tillgänglighet och inkludering i fokus. Du kommer med ditt engagemang sträva efter att skapa lekfulla, utmanade och stimulerande lärmiljöer för barnen.
Vi söker dig som har ett medforskande, utmanande, nyfiket, lyssnande och reflekterande förhållningssätt med barnen i fokus. 

Tillträde 2018-09-10 eller enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskola och är väl förtrogen med Lpfö 98/10, samt har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. 

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och har ett medvetet förhållningssätt till barn, föräldrar och medarbetare. Du vill utforma stimulerande lärmiljöer där lek, lärande, kreativitet och utforskande samverkar och sätter barnet i centrum. 
Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar med nya tankar och idéer för att vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och ser positivt på pedagogisk dokumentation. 

Vi vill att du vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i förskolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Anställningens omfattning
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   2018168BI

Anställning
Arbetstid: Dagtid.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Sista ansökningsdag
2018-08-05
Arbetsplats
Hammarö Kommun
Yrkeskategori
Lärare i förskola/Förskollärare

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Emma Ahlqvist
Förskolechef 054-515142 emma.ahlqvist@hammaro.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktce
054-515000 vxl

Dela detta jobb

Förskollärare

Hammarö kommun