skoljobb.se

logga

Förskollärare Algutstorps förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

Förskollärare Algutstorps förskola

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Algutstorps förskola är en Grön flagg certifierad förskola som ligger vackert belägen i södra delen av Vårgårda. Förskolan har 8 avdelningar delat på två där man arbetar 4 och 4 med gott samarbete och god pedagogiskt synsätt. Det finns yngrebarnsavdelningar, syskonavdelningar och äldrebarnsavdelningar. Vi är stolta över vårt egna tillagningskök.

Arbetsuppgifter:

Du ska bedriva och utveckla verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och förskolans styrdokument. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor leda, planera, bedriva och dokumentera den pedagogiska utbildningen som utmanar och stimulerar barns utveckling och lust att lära. Du arbetar dagligen med att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barn på förskolan. Du arbetar också i ett nära samarbete med hemmet. Vi erbjuder dig kompetensutbildning, egen planeringstid, reflektionstid med ditt arbetslag, fria pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag, samt mentor för dig som är nyutbildad.

Kvalifikationer:

Vi söker legitimerade förskollärare/lärare med behörighet inom förskola.
Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och bemötande samt en självklar känsla för service gentemot alla du möter på förskolan. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta. Du ska vara initiativrik och se möjligheter i det pedagogiska och praktiska arbetet genom att utgå från barnens intresse och erfarenhet. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi.
För att skapa kreativa och utmanande arbetslag ser vi till personlig lämplighet vid rekrytering. Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska. Vi ser det som positivt med erfarenhet av arbete med Grön Flagg.
Du som inte har fått ut din legitimation eller tar examen under kommande termin är också välkommen att söka tjänsten. Till dess att du kan uppvisa legitimation är anställningen tidsbegränsad.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. • Legitimerad förskollärare.

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2023-08-07
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Arbetsgivarens referensnummer: C141508

Upplysningar lämnas av:

Rikard Lindgren
Förskolechef
Telefon: 0322-600936
E-post: rikard.lindgren@ vargarda.se

Facklig(a) företrädare
Karin Andersson
Förskollärare
Telefon: 0708-735065
E-post: karin.andersson2@ vargarda.se
 

Dela detta jobb

logga
Förskollärare Algutstorps förskola

Vårgårda kommun