skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en av två pilotskolor i PRIO-projektet, som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Arbetsbeskrivning
På Aspuddens skola använder vi leken som ett naturligt inslag och tänker att inlärningen ska vara lustfylld. Som förskollärare7lärare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö med en god balans av omsorg och lärande. Som förskollärare/lärare i förskoleklass ansvarar du för planering, undervisning och gruppens utveckling. Du ansvarar också för dokumentation och genomförande av utvecklingssamtal. Du arbetar i ett nära samarbete med barnskötare/lärare mot fritidshem. Samverkan sker även med övriga lärare gällande planering, fortbildning och pedagogiska diskussioner.

På Aspuddens skola arbetar vi inkluderande, därför ser vi gärna att du har kunskaper, erfarenhet och vilja att också arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning samt en examen alternativt inväntar legitimation. Du ska ha en god erfarenhet av att arbeta i förskoleklass samt ha goda ledaregenskaper. Vi ser också att du har god förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska kunna möta elever utifrån var och ens behov och arbeta för att alla elever ska nå målen och komma så långt som möjligt i sitt lärande. Du är intresserad av att utveckla din profession och driva utveckling.  

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och ska återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi förutsätter att du har god förmåga att samarbeta. Det innebär att du ska vara en god lyssnare, kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Det är viktigt att du förstår din roll som förskollärare/lärare samtidigt som du ska se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Utbildning som förskollärare alternativt lärare mot yngre åldrar är ett krav. Erfarenhet är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt

Tjänsten är 100% och tillsvidare.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2018

Kontakt    
Anna Levén, 08-508 457 35
Facklig företrädare    
Kitt Marteng Lärarförbundet, 08-508 33 498
Jorge Galvez Paz Lärarförbundet, 08-508 45 923
Gunilla Lindhagen Lärarnas Riksförbund, 08-508 45 923
Anna-Karin Andersson Lärarnas Riksförbund, 08-508 45 900

Förskollärare alternativt lärare mot yngre åldrar till förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb