skoljobb.se

Förskollärare/Barnskötare Barkarby för- och grundskola

Regioner
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Förskollärare/Barnskötare Barkarby för- och grundskola

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Barkarby för- och grundskola består av två förskolor, en öppen förskola, skola F-5 och fritidshem/klubb. Totalt på enheten finns läsåret 2018/19 ca 500 barn och 75 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en drivande och positiv förskollärare/barnskötare som ser möjligheter och har fokus på barnens lärande och utveckling!

Förskolan är en väldigt intressant arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka och vara delaktig i förskolans utveckling.
Du behöver vara intresserad av pedagogisk dokumentation och att aktivt arbeta med verksamhetens värdegrund och arbetet mot all form av diskriminering.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med mycket bra arbetskamrater på en positiv och attraktiv arbetsplats.
Vi lägger stort fokus på kompetensutveckling och avsätter tid för såväl enskild som gemensam planering för att möjligheterna att göra ett lysande arbete ska vara goda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna att du som söker är rökfri.

KVALIFIKATIONER
Barn och ungdomspedagogisk utbildning 120p/förskollärare eller erfaren som barnskötare.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare/Barnskötare Barkarby för- och grundskola

Järfälla kommun