skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Bergs förskola är en landsbygdsförskola som ligger i området Berg utanför Lysekil.

Här finns tre avdelningar indelade i tre olika åldersgrupper, lingonet, smultronet och blåbäret. Vi söker nu utbildade förskollärare till vår verksamhet. Du kommer arbeta i ett arbetslag kring en barngrupp.

Bergs förskola ligger i ett naturskönt område med nära till skog och mark vilket ger stora möjligheter att använda naturen som utegård. Detta präglar verksamheten, vi arbetar mycket med naturnära material då fokusområdet för läsåret är natur och teknik.

De kommunala förskolorna i Lysekils kommun är en utvecklingsinriktad organisation med resurser bland annat i form av IKT utvecklare och specialpedagoger. Vi träffar regelbundet andra förskolor i kommunen för att bedriva ett långsiktigt utvecklingsarbete. Bergs förskola ligger på samma område som Bergs skola vilket ger en god möjlighet till samarbete och vidareutveckling mellan skolformerna.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare skall du ansvara för, planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån uppsatta mål. Du ska tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att utveckla förskolans verksamhet. Ditt förhållningssätt till barns lärande och utveckling skall präglas av reflektion och analys. Du skall kunna utmana barnen och dig själv i lärandeprocesser. Som förskollärare ingår du i vår utvecklingsgrupp där du tillsammans med andra förskollärare i vårt område utvecklar och ansvarar för verksamheten.

Kvalifikationer
Förskollärarutbildning/Lärare med inriktning mot yngre åldrar med särskild kompetens inom ämnesområde förskola. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare. Ditt ansvar för barns delaktighet är centralt i ditt sätt att arbeta med lärmiljöer.

 

Villkor
Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation eller examensbevis samt utdrag ur belastningsregistret

Rekrytering kan ske löpande.

 Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning:

Heltid eller enligt överenskommelse

 

Tillträde: 2018-01-28 eller enligt överenskommelseVi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 


Medflyttarservice


 Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.


Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.


För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Förskollärare Bergs skola

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb