skoljobb.se

Förskollärare Bolinders förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-29

Ansök nu

Förskollärare Bolinders förskola

Bolinders förskola är belägen bredvid 4-H gården, förskolan har 5 avdelningar och tillagningskök. Förskolan tillhör enheten Ulvsättra för och grundskola. All personal på enhetens förskolor genomgår utbildning i atelje och ateljekultur, pedagogisk dokumentation och språkutvecklingsmodellen Före Bornholm samt läser och reflekterar kring gemensam facklitteratur.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en drivande, flexibel och positiv förskollärare som ser möjligheter och har fokus på barnens lärande och utveckling!

Våra förskolor arbetar Reggio-Emilia inspirerat och hörnstenarna i verksamheten är uteverksamhet, lek och skapande. Du som förskollärare är ansvarig för helheten i det pedagogiska arbetet, du har ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du behöver vara intresserad av pedagogisk dokumentation och att aktivt arbeta med verksamhetens värdegrund och arbetet mot all form av diskriminering.

Du har ansvar för att planera, leda, utveckla, utvärdera och bedriva verksamheten enl förskolans styrdokument i samarbete med övrig personal. Som stöd i arbetet erbjuder vi handledning och vi har en ateljerista anställd på enhetens tre förskolor.

Bolinders förskola har fem avdelningar, matsal för de äldre barnen, två större ateljéer och miniateljeer på avdelningarna samt kontorsrum och ett stort fint modernt personalrum för personalen. Personalen på förskolorna följer barnen i möjligaste mån från 1-5 år.

Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsmiljö med bra arbetskamrater på en positiv och attraktiv arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på kompetensutveckling och avsätter tid för såväl enskild som gemensam planering för att möjligheterna att göra ett bra arbete ska vara goda.

Vi har fyra utvecklingsdagar per år för all personal samt friskvårdsbidrag

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barn - och ungdomspedagogisk utbildning, förskollärarutbildning eller utbildning för lärare mot yngre åldrar 140p.

Du ska ta ansvar för dina arbetsuppgifter, se möjligheter i förändringar, lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt, värdesätta olikheter och lägga stor vikt att arbeta mot förskolans uppdrag och mål. Du ska ha ett ledningsansvar i arbetslaget, vilket innebär att du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete med såväl kollegor som vårdnadshavare.

Du skall ha god datorvana samt kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi arbetar aktivt med olika former och metoder av digitalisering i förskolan, samtliga förskollärare har egen I-pad som är kopplad till uppdraget

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare Bolinders förskola

Järfälla kommun