skoljobb.se

Förskollärare Ekgården

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-05

Ansök nu

Förskollärare Ekgården

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Ekgården är en förskola med två avdelningar. Förskolan har närhet till skogen vilket gör att vi kan använda den som ett extra pedagogiskt rum med nya utmaningar för barnen. På Ekgården strävar vi efter en lugn och trygg lärmiljö som ska vara inspirerande, levande och föränderlig. Barnens tankar och intressen ska styra utformandet av vår miljö. Vårt mål är att barnen ska få inflytande i verksamheten och i sin vardag samt kunna välja aktivitet efter intresse och behov. Vi ser vikten av relationer då vi anser att allt lärande sker i relationer. Vi arbetar mycket med att dela barnen i mindre grupper för att skapa förutsättningar för att stimulera varje barns lärande och utveckling.
Ekgården är en förskola där glädje, trygghet, öppenhet, lyhördhet och utvecklingsanda råder. Vi söker dig som är sugen på att driva och utveckla vårt arbete och vår förskola. Vi ser att du som söker är positiv, kreativ,uppdragsmedveten, nyfiken och kommunikativ.

Vi erbjuder:
• Fria måltider från vårt egna kök
• Arbetskläder
• Stöd för nyutexaminerade
• Kompetensutveckling och kollegialt lärande
• Rutiner för systematiskt kvalitetsarbete
• Dokumentationsarbete genom Pluttra
• Härlig miljö och utvecklande arbete med framåtsträvande kollegor.
• Handledning och stöd i utvecklingsarbetet.

Vi ser fram emot din ansökan

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare.

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning som övergår i en tillsvidareanställning när du visat din legitimation.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Förskollärare Ekgården

Marks kommun