skoljobb.se

Förskollärare Ekgårdens förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Förskollärare Ekgårdens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Ekgården är en förskola med två avdelningar. Förskolan har närhet till skogen vilket gör att vi kan använda den till ett extra pedagogiskt rum med nya utmaningar för barnen. På Ekgården strävar vi efter en lugn och trygg lärmiljö som ska vara inspirerande, levande och föränderlig. Barnens tankar och intressen ska styra utformandet av vår miljö. Vårt mål är att barnen ska få inflytande i verksamheten och i sin vardag samt kunna välja aktivitet efter intresse och behov. Vi ser vikten av relationer då vi anser att allt lärande sker i relationer. Därför arbetar vi mycket med att dela barnen i mindre grupper för att skapa förutsättningar för att stimulera varje barns lärande och utveckling.
Vår värdegrund på Ekgården är en förskola där glädje, trygghet, öppenhet, lyhördhet och utvecklingsanda ska råda. Därför söker vi dig som är sugen på att driva och utveckla vårt arbete och vår förskola. Vi ser att du som söker är positiv, kreativ, nyfiken och kommunikativ.

Vi erbjuder:
Fria måltider från vårt egna kök
Arbetskläder
Stöd för nyutexaminerade
Kompetensutveckling och kollegialt lärande
Rutiner för systematiskt kvalitetsarbete
Dokumentationsarbete genom Pluttra
Härlig miljö och utvecklande arbete med framåtsträvande kollegor.
Handledning och stöd av en pedagogista i utvecklingsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Interjuver kommer ske fortlöpande under rekryteringstiden.
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare Ekgårdens förskola

Marks kommun