skoljobb.se

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Slättens fo

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Slättens fo

Arbetsuppgifter
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi arbetar med IKT och bedriver gärna undervisning utomhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation. Alternativt har du annan pedagogisk utbildning. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. 100%
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2022-01-10. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut.
Tidsbegränsat till: 2022-06-17
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-12-05
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-351

Upplysningar
Tomas Brusberg
Rektor
072-0852666
tomas.brusberg@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 0

Dela detta jobb

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Slättens fo

Habo kommun