skoljobb.se

Förskollärare eller barnskötare till Grundsunds förskola och Skaftö skola

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Förskollärare eller barnskötare till Grundsunds förskola och Skaftö skola

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kmmun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Grundsunds förskola ligger på Skaftö, vid infarten till samhället Grundsund.

Det är en avdelning på förskolan och den ligger i ett naturskönt område med stora möjligheter i både ute och innemiljö. Vi söker nu en förskollärare alternativt en barnskötare i ett arbetslag om tre personer. Tjänsten kan även bli delvis på Skaftö skola. Skaftö skola är en F-6 skola som ligger i samhället Grundsund och har ca 85 elever. För mer information om Grundsunds förskola och Skaftö skola gå gärna in på våra hemsidor.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare skall du ansvara för att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån uppsatta mål. Du ska ansvara för att ditt arbetslag utvecklar förskolans verksamhet. Ditt förhållningssätt till barns lärande och utveckling skall präglas av reflektion och analys. Du skall kunna utmana barnen och dig själv i lärandeprocesser. Som förskollärare ingår du i vår utvecklingsgrupp där du tillsammans med andra förskollärare i vårt område utvecklar och ansvarar för verksamheten.

Som barnskötare skall du ansvara för att planera och organisera verksamheten enligt styrdokumenten tillsammans med arbetslaget. Ditt förhållningssätt skall präglas av reflektion och analys och du skall kunna utmana barnen och dig själv i lärandeprocesser.

Kvalifikationer
Förskollärarutbildning/Lärare med inriktning mot yngre åldrar med särskild kompetens inom ämnesområde förskola alternativt barnskötarutbildning.  Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som krävs för att man skall fungera bra inom yrket; exempelvis personlig mognad samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. Du är en pedagog som ser möjligheter framför hinder och utmanar såväl varje barns som barngruppens unika förmågor. Du är trygg i dig själv så att du kan skapa trygghet och ge ett gott bemötande till barn och vårdnadshavare. Ditt ansvar för barns delaktighet är centralt i ditt sätt att arbeta med lärmiljöer.

Villkor
Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation eller examensbevis samt utdrag ur belastningsregistret. 

Anställningens omfattning kan vara heltid eller enligt överenskommelse. 

Rekrytering kan ske löpande så vänta inte med att söka. Varmt välkommen! 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Förskollärare eller barnskötare till Grundsunds förskola och Skaftö skola

Lysekils kommun