skoljobb.se

Förskollärare, Färjestaden

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Förskollärare, Färjestaden

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Vi söker i denna annons förskollärare till tjänst på Gullvivans förskola i Färjestaden, Mörbylånga kommun. Färjestaden är en kreativ och växande tätort nära Ölandsbron där förskolans centrala placering kombinerar möjligheten att besöka det närliggande populära biblioteket med närhet till nyfiken utforskning av Kalmarsunds strand och hav.

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, lärorik och rolig miljö för barnen. Vi utgår från varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarexamen.
Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
- Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
- Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika.
- Du har förmågan att utgå från varje barns behov.
- Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
- Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
- Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten.
Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barn, kollegor och verksamheten utvecklas. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare, Färjestaden

Mörbylånga kommun