skoljobb.se

Förskollärare, flera tjänster

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Förskollärare, flera tjänster

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100 %
Tillträdesdag snarast möjligt
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Referensnr 19-60-0397

Norra Mo växer - vi söker kollegor! 
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en förskola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barnen upptäcka och utforska vår naturnära omgivning?
Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds förskolor med tillhörande skolor och fritidshem. Sedan några veckor är kommunens nya förskolebuss en del av vår verksamhet. Nu expanderar vi ytterligare och söker därför flera förskollärare till våra förskolor!

Det här får du arbeta med 
Som förskollärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter förskolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger barnen förutsättningar till lärande och utveckling.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö. Som förskollärare hos oss ska du ha ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och där vi bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt.

Vi söker dig 
Är du en legitimerad förskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter barnen i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en förskola i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt 
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret 

Varmt välkommen med din ansökan!

Se film om att vara förskollärare i Jönköpings kommun 

Upplysningar 
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika bitr. förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Rekrytering och urval sker fortlöpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

Förskollärare, flera tjänster

Jönköpings kommun