skoljobb.se

Förskollärare förskolan Skogstorp

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-29

Ansök nu

Förskollärare förskolan Skogstorp

Du ska tillsammans med arbetslaget leda och utveckla verksamheten med utgångspunkt i förskolans styrdokument. Du följer upp, utvecklar och utvärderar arbetet med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Du vill leda och organisera arbetet så att en lärandemiljö skapas för både barn och kollegor som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete.
Du har ett positivt förhållningssätt som präglas av att försöka förstå barns intentioner, önskningar och förmågor och som ser fördelen med barns olikheter.
Du känner glädje och lust i att arbeta med barnen och deras läroprocesser.
Hos oss har alla pedagoger en egen lärplatta (iPad) som används i den pedagogiska dokumentationen, i barngruppen samt i samarbetet med föräldrar.


Vi söker en utbildad förskollärare och vi söker dig som vill arbeta med våra mellan och äldre barn på förskolan. Vi letar efter dig som brinner för barnens inflytande, för att se och lyfta fram deras lärprocesser samt vill arbeta med tema och projekt. Vi ser gärna att du tycker det är roligt och intressant att arbeta med IKT och att du vill vara med och utveckla våra pedagogiska miljöer.

Förskolan Skogstorp har sex avdelningar fördelade på tre arbetslag. Förskolan ligger i naturnära Fresta i Upplands Väsby, alldeles intill skogen. Skogstorp är en av tre förskolor inom Magnetica education. Vi har ett nära ledarskap med chef på plats.
Röster från dina blivande kollegor om Skogstorp:
"Skogstorp är arbetsplatsen där allt är möjligt!" "Här blir man lyssnad på!" "Här lär man sig mycket och blir utmanad hela tiden!" Du får bra kollegor och det är kul att arbeta här!"

Dela detta jobb

Förskollärare förskolan Skogstorp

Magnetica Education AB