skoljobb.se

Förskollärare/Grundskollärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-29

Ansök nu

Förskollärare/Grundskollärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.

ARBETSUPPGIFTER
Vegalyckan är en nybyggd F-3 skola med ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Vår vision är att skapa en optimal lärmiljö, för både skola och fritidshem, runt varje elev. Vi vill ge varje elev en tro på att själva kunna gestalta sin framtid. Du är med och lägger första byggstenen i elevernas skolgång.
Du kommer att ansvara för en förskoleklass. Du samarbetar i team med grundskollärare och fritidspedagog. Våra förskoleklasser arbetar strukturerat i en stimulerande miljö.
Om du är behörig även för åk 1-3 får du möjlighet att följa med klassen upp. I förskoleklass är det en semestertjänst med 10 timmars planeringstid per vecka. I åk 1-3 gör vi om det till en ferietjänst.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare/grundskollärare. Du är väl förankrad i läroplan och styrdokument. Du har ett intresse av att ständigt vilja utveckla verksamheten.
Du är en god förebild för våra elever och satsar på värdegrundsarbete.
Du har intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.
Du är en tydlig ledare med stort hjärta.
Välkommen till en god atmosfär och trevliga kolleger.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 100%
Fast lön. Ange löneanspråk i ansökan.

Dela detta jobb

Förskollärare/Grundskollärare

Lunds kommun