skoljobb.se

Förskollärare Hamptjärnmorans förskola

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

Förskollärare Hamptjärnmorans förskola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Hamptjärnmorans förskola ligger ca 5 km utanför Bodens centrum. Förskolan består av två avdelningar med åldersuppdelning där barn 1-3 år utgör den ena avdelningen och barn 3-5 år utgör den andra.

Vi arbetar extra mycket med språk och rörelse.
Vi har fin utemiljö och är ute i alla väder. Vi har nära till skogen och skogsutflykter.
TAKK (tecken som stöd) använder vi oss av i arbetet med barnen.
Miljöarbetet är också viktigt att barnen får vara delaktiga i. Vi är med i Grön flagg, hållbar utveckling. Vi arbetar i små projektgrupper efter barnens frågor och funderingar.
Vi har en tillåtande inomhusmiljö, där barnen ser vad rummen erbjuder för aktiviteter.
Vi förändrar miljöer kontinuerligt efter barnens intressen.
Vi arbetar med genus och matematik i det vardagliga arbetet.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Till Hamptjärnmorans förskola söker vi nu en förskollärare som kan vara med och driva förskolans utveckling framåt med ett djupt engagemang tillsammans med förskolechef och övriga medarbetare.
Du är väl insatt i förskolans styrdokument och arbetar för att nå ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar
och initiativ.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har förskollärarexamen men även du som har en barnskötarutbildning är välkommen att söka.

I arbetet som förskollärare förväntar vi oss att du:
- möter alla barn med respekt, nyfikenhet och utifrån var och ens förutsättningar
- lyfter det positiva hos alla barn
- har förmågan att engagera barn till lustfyllt lärande
- har god samarbetsförmåga med kollegor och vårdnadshavare
- kan bygga en trygg vardag med struktur, förberedelse och vägledande samspel

Det är även en tillgång om du har goda IT-kunskaper eftersom lärplattor används i den dagliga verksamheten med barnen och i den pedagogiska dokumentationen.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Förskollärare Hamptjärnmorans förskola

Bodens kommun