skoljobb.se

Välkommen till oss på Lekeryds skolområde! 
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna och Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Skolan har ett mycket bra läge med nära till naturen. Lekeryds skolområde har ca 280 elever och 45 medarbetare och kommer att bli övningsskola fr.o.m. ht 18. Andelen pedagoger med behörighet är mycket hög.

Nu söker vi en förskollärare till förskoleklass. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med elever i F-åk 2 både under skoldagen och fritidshemmet. Som pedagog arbetar du efter styrdokumenten. Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare, lärare och fritidspedagoger. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav 
Du ska vara legitimerad förskollärare eller lärare med behörighet att arbeta i förskoleklass. Grundläggande IKT-kompetens är ett krav. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vi din samarbetsförmåga och personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Helena Sandberg, Lärarförbundet tfn 036- 10 31 01

Förskollärare i förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb