skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Snösätraskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever och ca 70 personal, som ligger trivsamt beläget i naturnära omgivningar på Snösätrahöjden i Rågsved. Vi är en tvåparallellig verksamhet med fritidshem i egen regi för åk F-3. Våra elever i åk 4-6 som går på fritidsklubbsverksamhet gör det på Rågsveds ungdomsgård. Vi som jobbar här är engagerade och vill göra skillnad för våra elever. Just nu är skolan inne i en utvecklingsperiod och vi som arbetar här söker och finner lösningar när det krävs. Vi söker nya arbetssätt för att få elevens hela skoldag att fungera mer optimalt och vi har kommit en bra bit på väg. Om ett år kommer skolan att börja en ombyggnadsperiod, vilket om några år innebär att vi kommer att ha en fantastiskt fin skola. Nu söker vi förstärkning till vårt team!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa och som tycker att  förskolläraryrket är ett av världens roligaste jobb! Du är väl förtrogen med läs-och skrivinlärning och har utvecklat en palett av undervisningsmetoder för att nå ut med din undervisning. Ditt ledarskap är relationellt och du har förmåga att göra perspektivbyte för att förstå hur elever och vårdnadshavare tänker. Tillsynsansvaret ser du som en självklar del av ditt uppdrag. Du har en god kännedom om funktionsvariationer inom NPF och erfarenhet av hur du möter elever med svårigheter. Du arbetar lösningsinriktat i elevhälsoarbetet och träffar regelbundet vårdnadshavare i situationer som kräver det.

Att arbeta i ett arbetslag/team ser du som en fördel för att där gemensamt driva klassens och skolans utveckling framåt.

I förskoleklassen kommer du arbeta tillsammans med ytterligare en förskollärare, två grundskollärare och tre pedagoger från fritids. Tillsammans skapar ni en trygg skolstart med ett helhetsperspektiv runt elevernas hela dag. Till hösten börjar 54 gulliga förskoleklassbarn med glittrande ögon som ser fram emot att börja skolan och lära känna dig!

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har fortbildning inom Npf och lågaffektivt bemötande.

Vi söker dig som ser fördelar med att samarbeta, lära och utvecklas tillsammans med andra.

Vi ser helst att du har erfarenhet av att planera undervisningen utifrån Bornholmsmodellen och Skolverkets kartläggningsmaterial för förskoleklassen.

Förskollärare i förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Dela detta jobb