skoljobb.se

Förskollärare i förskoleklass/årskurs 1 till Johannes Skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-25

Ansök nu

Förskollärare i förskoleklass/årskurs 1 till Johannes Skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 510 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att cirka en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare på Johannes Skola verkar du vartannat år i förskoleklass och vartannat år i årskurs 1. Du ska i samarbete med en grundskollärare och en fritidspedagog planera, genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen för gruppen som du följer i två års tid. Du ska också se till att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn och för hela elevgruppen. Du ska hålla möten och individuella utvecklingssamtal med föräldrar och delta i arbetet med elevernas individuella utvecklingsplaner. Som förskollärare är du en del av verksamheten både under skoltid (eller förskoleklasstid) och under fritidshemstid.

Kvalifikationer
Lärar- och/eller förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass. Det är meriterande med behörighet att undervisa i lågstadiet i grundskola.

Övrigt
Semestertjänst, 40 timmar/vecka med månadslön.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-10-01
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    40 tim/v - semestertjänst

Ort    Stockholm, Norrmalm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5848

Kontakt    
Naiyya Westberg, biträdande rektor, 076-1247484
Facklig företrädare    
Cathrine Gauffin, lärarförbundet, cathrine.gauffin@stockholm.se

Dela detta jobb

Förskollärare i förskoleklass/årskurs 1 till Johannes Skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen