skoljobb.se

Förskollärare i förskoleklass Harads skola

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Förskollärare i förskoleklass Harads skola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Harads skola ligger vackert belägen vid Luleå älv, 5 mil nordväst om Boden. Upptagningsområdet sträcker sig från Degerbäcken i söder till Storsand i nordvästra delen av Bodens kommun. Skolan består av 4 byggnader.
Vår profil är natur, kultur och hälsa.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär ansvar över skolans förskoleklass och även arbete på skolans fritidshem. Det handlar om att arbeta för att möta varje barn utifrån deras tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov men också utmana eleverna vidare genom att inspirera till nya upptäckter och kunskaper.

Välkommen att bli en del av ett väl fungerade team av pedagoger som tillsammans arbetare för att ge eleverna en fantastiskt skoltid. Harads skola kan erbjuda eleverna en allsidig undervisning bla. med naturen som klassrum

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som har kunskaper och erfarenheter av att planera, organisera, genomföra samt utvärdera arbetet på ett självständigt sätt. Vi söker dig som är glad, positiv och som har en god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel, lösningsinriktad och ha fokus på uppdraget. Vi söker dig som älskar utmaningar och som ser utveckling som en självklarhet. Du har en god förmåga att kommunicera, är serviceinriktad och har ett professionellt bemötande.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Förskollärare i förskoleklass Harads skola

Bodens kommun