skoljobb.se

Förskollärare Lagga förskola

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Förskollärare Lagga förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

Lagga förskola och skola ligger på landet med naturen inpå knutarna. Du kommer att arbeta i en förskola med en avdelning, i ett arbetslag tillsammans med förskolans barnskötare. Förskolan samarbetar med fritids vid öppning och stängning. Du bör ha körkort och tillgång till bil.

ARBETSUPPGIFTER
Förskollärarens uppdrag enligt gällande styrdokument. Huvudansvarig för avdelningens planering i nära samverkan med arbetslaget förskolans bitr. rektor.

KVALIFIKATIONER
Du är trygg i ditt uppdrag som förskollärare, bra på att planera, lyssna in och delegera. Du är flexibel och samarbetar i en organisation som har barnens lärande och utveckling i fokus.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare Lagga förskola

Knivsta kommun