skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Gullmarsskolan är en F-6 skola som ligger centralt i Lysekil.

På skolan går 270 elever. Vi har två förskoleklasser och tre fritidshemsavdelningar som arbetar parallellt. På Gullmarsskolan F-6 utgår vi ifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt. Detta betyder att vi medvetet agerar utifrån följande sätt: Vi lever alla i sammanhang där vi påverkar och påverkas av varandra. Att allt som sker, sker i samspel mellan människor. Gullmarsskolan arbetar utvecklingsinriktat med det språkutvecklande arbetssättet som grund i alla verksamheter. Vi har en etablerad organisation kring studiehandledare och modersmålslärare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha huvuddelen av din undervisning i förskoleklass och en mindre del i fritidsverksamheten. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en meningsfull förskoleklassverksamhet i enlighet med läroplanen och utifrån elevernas individuella behov.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad förskollärare som har erfarenhet av att jobba i förskoleklass. Vi ser gärna att du har förskollärarutbildning, lärarutbildning f-3 eller fritidspedagogutbildning. Du skall ha god kännedom och erfarenhet av uppdraget och av att samarbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har ett pedagogiskt arbetssätt och en helhetssyn kring eleverna för att kunna stimulera till ett gott lärande och en god social utveckling hos eleverna. Du delar vår uppfattning om att alla elever är utvecklingsbara och att en god miljö stimulerar till detta.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Innan anställning kan ske uppvisar du lärarlegitimation och utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Medflyttarservice

 Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.

Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.

För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Förskollärare/Lärare i förskoleklass

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb