skoljobb.se

Förskollärare/ Lärare mot de yngre åldrarna F-3

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-06

Ansök nu

Förskollärare/ Lärare mot de yngre åldrarna F-3

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal. 
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematikutveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet. 
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är pigg, vaken och kreativ. Du ska tycka om förändringar och se det som något positivt. Driva projekt tillsammans med arbetslaget. Se och våga arbeta med verksamhetsutveckling i förskoleklas och framåt i skolan. Se våra styrdokument som möjligheter för nytänk i elevernas lärande under sin dag i skolan.

Du kommer att arbeta i förskoleklass med i ett aktivt samarbete med fritids och åk1-3.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en utbldning till förskollärare eller lärare mot de yngre åldrarna och gärna erfarenhet.

Vi ser gärna att du har god kompetens i IKT eller idrott och rörelse.

Tillträde: Under vårterminen eller till skolstart i augusti 2019

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Karin Hedh
Biträdande rektor
08-124 576 50

Martin Borgenby
Llärarförbundet
08-124 577 79

Du ansöker senast 2019-03-06 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Förskollärare/ Lärare mot de yngre åldrarna F-3

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen