skoljobb.se

Förskollärare/ lärare till Närlundaskolans förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-07-18

Ansök nu

Förskollärare/ lärare till Närlundaskolans förskoleklass

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker dig som är engagerad och legitimerad förskollärare/ lärare till vår förskoleklass på Närlundaskolan. Du kommer ingå i ett arbetslag, där förskollärare, lärare och fritidspersonal arbetar tätt tillsammans kring elevernas kunskaps- och sociala utveckling. Du kommer även, att i samarbete med en förskollärare och en lärare, att ansvara för och utveckla verksamheten.

Som förskollärare/lärare i förskoleklass medverkar du till en positiv och utvecklande lärmiljö, med en god balans av lärande och social utveckling för varje enskild elev och för hela gruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt skolans läroplan och kursplanen för förskoleklass.
Du som arbetar i Närlunda kommer ha möjlighet att delta i olika typer av fortbildning. Tid finns i tjänsten och vi har pedagogiska konferenser varje vecka.

Välkommen att utvecklas med oss!

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Du har förskollärar-/ lärarlegitimation eller motsvarande kompetens.

  • Du trivs med att arbeta med elever och du vill vara med och utveckla vår skola.

  • Relationsbyggande är en viktig del i arbetet som lärare, såväl gentemot elever och vårdnadshavare som mot kollegor. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer.

  • Du samarbetar med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Tillträde: 2021-08-10
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat t o m 2020-08-08

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Aleksandro Kapor
Rektor
08-124 578 80

Mia Schmidt
Biträdande rektor
08-124 570 73

Sofia Jörnholm
Lärarnas riksförbund
08-124 577 82

Åsa Nilsson
Lärarförbundet
08-124 577 79

Dela detta jobb

Förskollärare/ lärare till Närlundaskolans förskoleklass

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen