skoljobb.se

Förskollärare Lilla Brännkärr förskola

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Förskollärare Lilla Brännkärr förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Förskolan Lilla Brännkärr i Knivsta kommun söker en förskollärare till ett vikariat.

Vi är en liten förskola med två avdelningar som ligger i Brännkärrsskolans lokaler. Vi har tillgång till skolans idrottssal, nära till skogen och en stor härlig gård.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta hos oss innebär att du är med och utvecklar verksamheten med fokus på digitalisering och tillgängliga lärmiljöer.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som arbetar hos oss har
• ett medvetet förhållningssätt i barnens lärande i perspektivet lärande hela dagen.
• vana eller vilja att arbeta med tekniska hjälpmedel såsom dator och lärplatta i verksamheten
• har erfarenhet av att arbeta med skapande och drama.
Vi söker dig som är nyfiken, kreativ, flexibel och positiv. För att passa in i vårt arbetslag ska du ha lätt för att bygga relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare Lilla Brännkärr förskola

Knivsta kommun