skoljobb.se

Förskollärare, Lundby förskola, 75-100%

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Förskollärare, Lundby förskola, 75-100%

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du arbeta på en mångkulturell förskola ?

Vi söker nu en ny kollega till vår lilla charmiga förskola där det mångkulturella står centrum.

I utbildningsförvaltningen finns över 20 förskolor för barn 1-5 år i kommunal regi samt ett antal fristående förskolor. Som alternativ finns även familjedaghem. Mjölby kommun satsar på att en stor andel av personalen ska vara högutbildad.

Lundby förskola ligger mitt i Mjölby Stad. Förskolan har tre avdelningar, Bamse, Nalle Maja och Lille Skutt. På Lundby förskola möts kulturer. Här både utmanas och utvecklas vi tillsammans med barnen. Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med föräldrar och barn och vilja arbeta i en mångkulturell miljö.

Här jobbar kompetenta pedagoger med barnens bästa i fokus och med läroplanens värderingar som grund för vår dagliga verksamhet. Vi använder också vår gård och upptäcker närområdet så mycket vi kan för att skapa en meningsfull och bra verksamhet varje dag.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du är intresserad av att driva både din egen och förskolans utveckling framåt.

Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och föräldrar samt en lärorik, trygg och rolig förskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år samt förskola.

Som person har du en positiv människosyn och tankesätt och besitter en stor social kompetens, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk.
Du är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ.
Du är engagerad och strukturerad och ser det kompetenta barnet och vill vara med och konstruera kunskap tillsammans med barn/kollegor.

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor.
Du får delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer och får arbeta i en organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamhet och arbetssituation

Ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare, Lundby förskola, 75-100%

Mjölby kommun