skoljobb.se

Förskollärare, Måndalens förskola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Förskollärare, Måndalens förskola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med att starta upp vår nybyggda förskola som öppnar augusti 2019 ?

Vi söker nu nya medarbetare till vår förskola som byggs med inriktning på mindre barngrupper enligt Skolverkets normer.

I utbildningsförvaltningen finns över 20 förskolor för barn 1-5 år i kommunal regi samt ett antal fristående förskolor. Som alternativ finns även familjedaghem. Mjölby kommun satsar på att en stor andel av personalen ska vara högutbildad.

Måndalens förskola ligger vackert mitt i skogen på östra stadsdelen i Mjölby. Förskolan kommer ha 8 avdelningar anpassade efter de nya riktlinjer som Skolverket angett, matsal och ateljéer med olika temainriktningar.

Du kommer att få vara med från grunden att starta upp denna förskola tillsammans med ett gäng härliga kompetenta pedagoger med barnens bästa i fokus och läroplanens grundläggande värderingar som vägvisare.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget.
Du är intresserad av att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare samt en lärorik, trygg och rolig förskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år och förskola.
Som person har du en positiv människosyn och tankesätt och besitter en stor social kompetens, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk.
Du är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ. Du är engagerad och strukturerad och ser det kompetenta barnet och vill vara med och konstruera kunskap tillsammans med barn/kollegor.

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor.
Du får delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer och får arbeta i en organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamhet och arbetssituation
Det finns ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare, Måndalens förskola

Mjölby kommun