skoljobb.se

Förskollärare, Mariebergs förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare, Mariebergs förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Mariebergs förskola ligger intill Mariebergsparken i Kinna, med skogen in på knuten. Vi använder oss av naturen som en lärande miljö. På förskolan finns drygt 30 barn fördelade på två avdelningar och 7 pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
På Mariebergs Förskola erbjuder vi en verksamhet och miljö som främjar lek, kreativitet och ett lustfyllt lärande. Som förskollärare är du viktigt för såväl det enskilda barnet som verksamheten som en helhet. Du är lyhörd, kreativ och har ett positivt bemötande gentemot alla människor du möter. För oss är de små grupperna viktiga och att barnen får möta närvarande pedagoger.

Vi tror på det kompetenta barnet att alla ska ges förutsättningar att lyckas i våra lärmiljöer. Vi arbetar för att stärka barnens intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter genom att erbjuda en verksamhet och miljö som främjar leken, kreativiteten och det lustfyllda
Vi erbjuder dig:
Medvetna pedagoger med uppdraget i fokus
Handledning, mentorskap och kontinuerlig fortbildning.
Ett väl förankrat systematiskt kvalitetsarbete som ramar in uppdraget
Dokumentation genom Pluttra
Pedagogiska måltider.
Ipad
Pedagogisk utvecklingstid, enskilt och i arbetslaget
Arbetskläder
Friskvård


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv och engagerad legitimerad lärare med inriktning mot förskola. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag. Tillsammans skapar vi en verksamhet som har inspirerande och inbjudande lärmiljöer som främjar det lustfyllda lärandet

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare, Mariebergs förskola

Marks kommun