skoljobb.se

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-12

Ansök nu

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Du som vill vara med i vårt spännande sammanhang - Se hit!

Vi utforskar tillsammans i vårt gemensamma projekt "Vär(l)den av möten" där hållbar utveckling och barns framtid är i fokus.

Vi utgår från förskolan läroplan med inspiration av Reggio Emilias barn- och kunskapssyn. Vi anser att barn är kompetenta, nyfikna och kreativa och har en medfödd lust och drivkraft att lära och utvecklas. Vi menar att lärande i grupp har en viktig betydelse för det individuella lärandets utveckling och att kunskap skapas i interaktion mellan olika individer, miljöer och material. I vår verksamhet använder vi oss av ett utforskande arbetssätt, vi ger barnen möjlighet att undersöka och reflekteras kring sin omvärld i samspel med andra barn och vuxna. Förskoleområdet står på stadig grund och präglas av delaktighet och glädje.

Ditt uppdrag
Vi söker dig, Förskollärare som brinner för barnens rätt att lära och vill arbeta utifrån ett utforskande arbetssätt tillsammans med barnen. Vi önskar även att du har en helhetssyn på förskolan, där du är förskolans kontaktperson mot ledning, föräldrar och vid studiebesök. Du ska kunna hålla i veckomöten, eventuella nätverk och introduktioner i samarbete med de andra pedagogerna på förskolan

Det här söker vi hos dig
Du ska ha lätt för att samarbeta, vara positiv, flexibel, ansvarsfull, strukturerad och vara en god förebild. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation och projektinriktat arbetssätt ses som meriterande.

Det här kan vi erbjuda dig

Utsedda timmar (5h) för ansvaret
Schemalagd reflektions- och planeringstid
Fortbildning via Reggio Emilia institutet internt i kommunen 

Pedagogisk handledning av Ateljerista

Aktivt hälsoinspiratörsarbete

Friskvårdsbidrag på  2000 kronor/år

Möjlighet till semesterväxling

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Dela detta jobb

Förskollärare med arbetslagsledaransvar

Haninge kommun