skoljobb.se

logo

Förskollärare med start i augusti

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-11

Ansök nu

Förskollärare med start i augusti

Utbildningsförvaltningen, Förskola, Gislaved förskoleområde 1

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Till hösten behöver vi under förutsättning att erforderliga beslut fattas, anställa tre förskollärare. Två tjänster till Tallens förskola och en tjänst till Gyllengårdens förskola.

På Tallens förskola har vi fyra avdelningar och vi planerar ha färre barn i grupperna. Gyllengårdens förskola är en förskola med fem avdelningar. Både Tallen och Gyllengården har stora gårdar och nära till skog och natur. 

På förskoleområdet finns också Gislaveds kommun nattisverksamhet, Nattljus. 

Vi samverkar inom förskoleområdet och har ett gemensamt måtto både för arbetsmiljö/samverkan och i bemötandet och undervisningen av barnen: Det är viktigt för mig att det går bra för dig. 

Arbetsuppgifter

Uppdraget kommer vara undervisning, utbildning och omsorg om barnen enligt förskolans läroplan. Vi arbetar just nu med ett utvecklingsområde som vi kallar Barnbokens makt att förändra. Där vi med barnbokens berättelser i fokus skapar förutsättningar att utveckla barnens ordförråd och språk, att vidga våra normer och spegla barns identitet. Vi har kollegiala samtalsgrupper där du regelbundet får träffa kolleger och diskutera pedagogiska frågor och tankar. Vi ser gärna att du deltar i områdets utvecklingsgrupp eller vår barnboksgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Det är väsentligt för oss att du omfattas av den värdegrund som förskolans läroplan föreskriver. Vi söker dig som är en god lekare och som bidrar till en inspirerande undervisning både inomhus och utomhus. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Varmt Välkommen med din ansökan till oss på förskoleområde 1 i Gislaved

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

20223-08-14

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

3

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Gislaved

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/111

Kontakt

  • Ann-Charlotte Spånberg, 0371-81000

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-07

Sista ansökningsdag

2023-04-11

Dela detta jobb

logo
Förskollärare med start i augusti

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen