skoljobb.se

Förskollärare, Normlösa förskola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Förskollärare, Normlösa förskola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och skapa varje barns bästa förskola tillsammans med engagerade kollegor och barn?

Vår förskola med tre avdelningar finns på landet i byn Normlösa. Förskolan har en härlig och stor och inbjudande gård. Här finns både förskola, skola och fritidshem upp till årskurs 5. Vi är en enhet med en gemensam chef. Tillsammans ansvarar vi för ca 85 barn/elever. Vi är alla engagerade medarbetare som vill arbeta för att varje individ får växa och utvecklas utifrån sina förmågor. Här finns en trevlig atmosfär och ett gott samarbete mellan de olika verksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor.

Du får arbeta i en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamhet och arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år, förskolan. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som förskollärare ser vi det som meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om förskolans nationella styrdokument.
Du har en positiv människosyn och tankesätt.
Du ser det kompetenta barnet och vill vara med och konstruera kunskap tillsammans med barn/kollegor. Du har en god kännedom och vana att arbeta med digitala verktyg.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling, introduktionsperiod med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare, Normlösa förskola

Mjölby kommun