skoljobb.se

Förskollärare OB-verksamhet

Företag Bodens kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Förskollärare OB-verksamhet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

OB-omsorgens verksamhet är belägen i centrala Boden. Verksamheten delar lokaler med Kyrkkläppens förskola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta inom OB-omsorgsverksamheten. I vår verksamhet tar vi hand om barn mellan 1-12 år när föräldrarna arbetar obekväma arbetstider. Det innebär ett ansvar för barnen under kväll, natt och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand Dig som har examen för förskolan eller fritidshemmet. I andra hand söker vi dig som är utbildad barnskötare och som har erfarenhet att arbeta med barn. Du har mycket god förmåga att snabbt kunna skapa goda relationer med barn i olika åldrar.

Vi söker dig som är ansvarstagande och har erfarenhet av ensamarbete. Du har förmåga att möta barn, elever och föräldrar på ett respektfullt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Förskollärare OB-verksamhet

Bodens kommun