skoljobb.se

Förskollärare Örby förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Förskollärare Örby förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen du nyfikna, inspirerande och framåtsträvande pedagog som vill vara med och arbeta för att utveckla och driva Örby förskola. En förskola som står inför förändring och nytänk med lärmiljöer, relationer och framtidstro. Ett uppdrag där vi skapar förutsättningar för dig som pedagog att sätta ditt avtryck och vara en del i arbetsglädjen med att forma framtidens förskola. Med reflektionstid, stöttning av pedagogista, arbetsglädje och kreativa processer i arbetslag som tillsammans ska skapa positiva utvecklingsmöjligheter för barns lärande och utveckling.

Örby är en förskola med sex avdelningar. Förskolan har närhet till skogen vilket gör att vi kan använda den till ett extra pedagogiskt rum med nya utmaningar för barnen. Förskolan kännetecknas av en fantastisk gård med stora möjligheter till lärande. På Örby strävar vi efter en tillgänglig och trygg lärmiljö som ska vara inspirerande, levande och föränderlig. Barnens tankar och intressen ska styra utformandet av vår miljö. Vårt mål är att barnen ska få inflytande i verksamheten och i sin vardag samt kunna välja aktivitet efter intresse och behov. Vi ser vikten av relationer då vi anser att allt lärande sker i relationer. Därför arbetar vi mycket med att dela barnen i mindre grupper för att skapa förutsättningar för att stimulera varje barns lärande och utveckling. Detta underlättas av våra stor lokaler och många rum.
Vår värdegrund på Örby är en förskola där glädje, trygghet, öppenhet, lyhördhet och utvecklingsanda ska råda. Därför söker vi dig som är sugen på att driva och utveckla vårt arbete och vår förskola. Vi ser att du som söker är positiv, kreativ, nyfiken och kommunikativ.

Vi erbjuder
• Fria måltider från vårt egna kök
• Arbetskläder
• Stöd för nyutexaminerade
• Kompetensutveckling och kollegialt lärande
• Rutiner för systematiskt kvalitetsarbete
• Dokumentationsarbete genom Pluttra
• Härlig miljö och utvecklande arbete med framåtsträvande kollegor.

Vi ser framemot din ansökan och välkommen till oss

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare / pedagogista

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare Örby förskola

Marks kommun