skoljobb.se

Förskollärare Öxabäcks förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare Öxabäcks förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen du nyfikna, inspirerande och framåtsträvande pedagog som vill vara med och arbeta för att utveckla och driva Öxabäcks förskola. En förskola som präglas av trygga pedagoger, fantastiska miljöer och ett stort intresse för utveckling och drivande av verksamhet utifrån en vetenskaplig grund och utifrån vårt pedagogiska uppdrag. Ett uppdrag där vi skapar förutsättningar för dig som pedagog att sätta ditt avtryck och vara en del i arbetsglädjen med att forma framtidens förskola. Med reflektionstid, stöttning av pedagogista, arbetsglädje och kreativa processer i arbetslag som tillsammans ska skapa positiva utvecklingsmöjligheter för barns lärande och utveckling.
Öxabäcks förskola är en mindre förskola. Förskolan har närhet till skolan vilket gynnar samarbete och övergång till förskoleklass. På Öxabäcks förskolan strävar vi efter en tillgänglig och trygg lärmiljö som ska vara inspirerande, levande och föränderlig. Barnens tankar och intressen ska styra utformandet av vår miljö. Vårt mål är att barnen ska få inflytande i verksamheten och i sin vardag samt kunna välja aktivitet efter intresse och behov. Vi ser vikten av relationer då vi anser att allt lärande sker när vi interagerar med varandra. Därför arbetar vi mycket med att dela barnen i mindre grupper för att skapa förutsättningar för att stimulera varje barns lärande och utveckling.

Vi erbjuder:
Fria måltider
Arbetskläder
Stöd för nyutexaminerade
Kompetensutveckling och kollegialt lärande
Rutiner för systematiskt kvalitetsarbete
Dokumentationsarbete genom Pluttra
Härlig miljö och utvecklande arbete med framåtsträvande kollegor och stöd av vår pedagogista.

Vi ser framemot din ansökan och välkommen till oss

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sugen på att driva och utveckla vårt arbete och vår förskola. Vi ser att du som söker är positiv, kreativ, nyfiken och kommunikativ och som vill vara en del av att lyfta förskolan mot nya höjder med uppdragsmedvetenhet och framtid i fokus utifrån en vetenskaplig grund och en beprövad erfarenhet.

Legitimerad förskollärare.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare Öxabäcks förskola

Marks kommun