skoljobb.se

Förskollärare, Parkängens förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Förskollärare, Parkängens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Parkängens förskola är belägen på Kinnasten, med naturen helt nära.

ARBETSUPPGIFTER
För att arbeta på Parkängens förskola i Kinna är du en engagerad, positiv, ansvarstagande och initiativrik pedagog, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av vår verksamhet vidare. Vi arbetar parvis, tillsammans med barnen i åldersindelade grupper, i ett projektinriktat arbetssätt. Vår förskola är belägen på Kinnasten, med naturen helt nära. Skogen är därför en viktig plats i vårt positionsarbete och en välkänd och självklar miljö för barnen. Vi dokumenterar och reflekterar löpande och barnens nyfikenhet och utforskande står i centrum.
På en mindre enhet är varje pedagog en viktig del, och möjligheterna att direkt påverka arbetssätt, organisation och struktur är en förmån. Vi söker dig som vågar prova, och likt oss är prestigelös och positiv. Brinner du för skapande? Vill du utmana barnens naturvetenskapliga förmågor? Tycker du om att skapa inspirerande, spännande miljöer? Är IKT, filmskapande och greenscreenteknik något du vill arbeta mer med? Här på Parkängens förskola finns chansen att utmana dig själv, med stöd av utvecklingsbenägna och nyfikna barn och kollegor!
Vår tanke är att vi utvecklas av och med varandra, liten som stor. Här på den mindre förskolan värdesätter vi gemenskap, hos oss är alla välkomna, värdefulla och viktiga. Tryggheten är av lika stor betydelse för barn som vuxna, i en trygg miljö vågar vi anta utmaningar och med stöd från varandra sker utveckling!
I ditt arbete hos oss får du tillgång till olika digitala verktyg, såsom Ipads (11), datorer, projektorer, robotteknik och annan teknisk utrustning. Du får arbetskläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning samt pedagogiska måltider. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling och kollegialt lärande i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är legitimerad förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan.
• Kan bidra till och driva Parkängens fortsatta utveckling.
• Är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar
• Är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
• Vill skapa inbjudande, inspirerande och föränderliga lärmiljöer.
• Är positiv och vill lära nytt, samt som både inspirerar och inspireras av oss kollegor.
• Vill arbeta med pedagogisk dokumentation och kollegialt lärande.
• Har en god struktur i ditt arbete, tar eget ansvar och är målmedveten.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare, Parkängens förskola

Marks kommun