skoljobb.se

Förskollärare ref nr 18/106

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-26

Ansök nu

Förskollärare ref nr 18/106

Förskolan Fridhem är centralt belägen i Smedjebacken och består av fyra avdelningar, två småbarnsavdelningar, Pyret och Loppan och två syskonavdelningar, Propellern och Gluggen. Den utlysta tjänsten är på syskonavdelningen Propellern.  På Fridhem har vi under våren startat upp ett arbete kring barn och språk, som kommer att fortlöpa. På Fridhem har vi ett eget tillagningskök, vilket vi ser som en stor förmån. Vi har en stor och varierande gård som även kan delas av. Vi har närhet till exempelvis biblioteket, som ligger tvärs över gatan. Under hösten kommer vi att implementera en ny lärplattform för förskola och skola.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog samt resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planering varje vecka . Förskollärare och barnskötare har även egen planering varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning till förskollärare.

Start snarast enligt överenskommelse. 

Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn med framför allt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Katarina Sörhuus Dunered, Förskolechef, 0240 - 660 271

Nina Joensuu, Lärarförbundet, 0240-66 03 55

Arbetsplats
Fridhemsgatan 11

777 32 Smedjebacken

Dela detta jobb

Förskollärare ref nr 18/106

Smedjebackens kommun