skoljobb.se

Förskollärare ref nr 18/124

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare ref nr 18/124

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Parkens förskola ligger i ett villaområde i centrala Smedjebacken med närhet till centrum med affärer och bibliotek och utsikt över Kolbäcksån. Förskolans gård har lekredskap och sandlåda. Förskolan har tre avdelningar. Eken och Linden, där barn 1-3 år går och Lönnen där barn 4-5 år går. Förskolan har mottagningskök och maten levereras från Vinsbo skolans kök. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.  

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog samt resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslag arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planering fördelat varje vecka. Förskollärare och barnskötare har egen planeringstid varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller du är i slutet av din utbildning.
Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framförallt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill kunna erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till våra nyanställda som erbjuds en tillsvidareanställning. Vi vill ha en frisk personal som är aktiva och därför tror vi att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare helt enkelt. Möjlighet att fylla upp till heltid erbjuds dessutom inom kommunen.

Kontaktinformation
Therése Bjurling, Förskolechef, 0240-660261, therese.bjurling@smedjebacken.se

Lars Karlsson, Lärarförbundet, 0240-660207, lars.karlsson@edu.smedjebacken.se

Arbetsplats
Sveavägen 29

777 32 Smedjebacken

Dela detta jobb

Förskollärare ref nr 18/124

Smedjebackens kommun