skoljobb.se

Förskollärare ref nr 18/80

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Förskollärare ref nr 18/80

Gubbo förskola består av två avdelningar och ligger nära naturen i byn Gubbo utanför Smedjebacken. I dagsläget består förskolan av en avdelning med barn 1-3 år och en avdelningen med barn 3-5 år. Vi använder oss mycket av förskolans gård och närområdet genom daglig utevistelse.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR. 

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog och resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planering fördelat vecko- eller månadsvis. Förskollärare och barnskötare har egen planering varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning. 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framför allt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder
Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Katarina Sörhuus Dunered, Förskolechef, 0240/660 271

Teresa Nordin , Lärarförbundet, 0240/66 01 46

Arbetsplats
Vasagatan 14

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Förskollärare ref nr 18/80

Smedjebackens kommun