skoljobb.se

Förskollärare ref nr 18/92

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Förskollärare ref nr 18/92

Harnäs by ligger vid sidan av riksvägen, 1 mil från Smedjebacken och ca 2 km från Ludvika.
Harnäs förskola ligger längst upp vid en återvändsgata alldeles intill elljusspåret. Förskolan har närhet till skog och natur och barnen kan vintertid både åka skidor och skridskor vid Harnäs IF. Förskolan ligger inramad av bebyggelse med både äldre och nyare villor.
Förskolan är organiserad med en småbarnsavdelning 1-3 år, en syskonavdelning med barn 3-6 år, samt en avdelning där fritidsbarn från Hagge skola går på för- och eftermiddagar.
Vi vill skapa gemenskap mellan alla barn på förskolan och har varje år återkommande gemensamma aktiviteter såsom sångstund och utedagar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice.  

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog och resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planering fördelat vecko- eller månadsvis. Förskollärare och barnskötare har egen planering varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framförallt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär.
I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha en frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Cecilia Nyberg, Förskolechef, 0240/660234, cecilia.nyberg@edu.smedjebacken.se

Teresa Norin , Lärarförbundet, 0240/660146

Dela detta jobb

Förskollärare ref nr 18/92

Smedjebackens kommun